Košarica je zaenkrat prazna :(

Pogosta vprašanja

Splošno

Našo zavezanost za inovacije omogoča nadarjena ekipa več kot 400 visoko usposobljenih tehnikov, ki so odgovorni za razvoj in dobavo čistih, zanesljivih baterijskih orodij za kupce današnjega časa. V našem namenskem centru za raziskave in razvoj, sodelujemo z mednarodnimi ekipami, s katerimi skupaj oblikojemo inovativna, trajna in močna orodja, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost. Naša ekipa mednarodno in strokovno priznanih inženirjev za testiranje prav tako izvaja mednarodna varnostna dovoljenja in pomaga opredeliti globalne standarde varnosti in kakovosti.
EGO je del globalnega proizvodnega podjetja, ustanovljenega leta 1993, ki zaposluje več kot 7000 ljudi in vsako leto proizvede več kot 10 milijonov enot, ki jih prodajamo na več kot 30.000 prodajnih mestih v 65 državah sveta. Smo voditelji na trgu baterijske vrtne opreme v Severni Ameriki. EGO svojo moč najde v globini in s svojo željo po inovacijah, smo dosegli izjemno globalno rast.
Inovativnost je prisotna pri vseh vidikih naše organizacije. Ne samo v izdelkih, ki jih razvijamo, ampak tudi v načinu delovanja in krajih, v katerih delamo. Leta 2004 smo v naš namenski raziskovalno-razvojni objekt namestili sistem zelene strehe v velikosti 75 kvadratnih čevljev. To je prihranilo ekvivalent 1,5 litru plina na kvadratni čevelj vsako leto. Na strehi našega industrijskega parka Green Power je opremljena fotovoltaična elektrarna z 2 megavati. Znana kot "Modra streha", proizvede toliko moči, da prihrani ekvivalent 755 tonam premoga ter zmanjša emisije žveplovega dioksida za 50 ton in emisije ogljikovega dioksida za 1677 ton letno. Industrijski park Green Power uporablja tudi najnovejše tehnologije ogrevanja, klimatizacije in shranjevanja vode. Samo zemeljski ogrevalni sistem prihrani enormnih 1 milijon KWh električne energije letno, kar ustreza 378 tonam premoga. To zmanjšuje emisije žveplovega dioksida za približno 25 ton in emisije ogljikovega dioksida za 839 ton vsako leto.
EGO vam s ponosom ponuja prvo linijo baterijske zunanje opreme z močjo in zmogljivostjo bencina, vendar brez hrupa, hlapov in dima. Zadnjih 10 let smo raziskovali, razvijali in izpopolnjevali našo vodilno panogo POWER +. Naša patentirana tehnologija resnično zagotavlja Power Beyond Belief, dokaz pa je v tisoče navdušenih kupcev, ki podajajo svoja mnenja in recenzije o naših izdelkih.
Tako je, ponujamo plačilo na obroke.
EGO ponuja 5-letno omejeno garancijo za vsa orodja in 3-letno omejeno garancijo za baterije in polnilce EGO Power + sistema kupljene pri pooblaščenih prodajalcih EGO. Kadar koli imate vprašanja ali garancijske zahteve, se obrnite na našo podporo. Za več informacij kliknite tukaj.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief