Košarica je zaenkrat prazna :(

Vaše EGO POWER+ informacije

Tukaj se lahko povežete z drugimi lastniki EGO, si oglejte naše videoposnetke z navodili, pridobite podatke o garanciji, se obrnete na podporo in registrirate svoje izdelke.

Registrirajte svoj EGO

Registrirajte svojo EGO opremo, da boste lahko med prvimi vedeli za nove izdelke EGO in druge zanimive dogodke. Če registrirate svoj izdelek, bomo imeli vaše podatke na voljo, ko nas pokličete z vprašanjem ali garancijsko težavo, kar vam bo še olajšalo postopek.

Za registracijo garancije kliknite spodnji gumb

Videoposnetki z navodili

Oglejte si našo knjižnico hitrih videoposnetkov z navodili. Prejeli boste nasvete in trike o nastavitvi opreme, preventivnem vzdrževanju in varni uporabi orodij in baterij EGO POWER +.

Moja garancija

Če ste že registrirali izdelek EGO, se lahko prijavite v svoj račun in si ogledate podatke o garanciji. Orodja EGO so podprta s 5-letno garancijo, vodilno v industriji. Naše baterije in polnilci so podprte s 3-letno garancijo, prav tako vodilno v industriji. Stojimo za našimi izdelki, zato vas prosimo, da pokličete z morebitnimi pomisleki ali vprašanji.

Skupnost uporabnikov

Naša skupnost strank EGO je odličen kraj za skupno rabo in povezovanje z drugimi, ki so strastni do istih stvari kot vi. Odgovarjajte na vprašanja, delite svoje ideje in povratne informacije ter to vrnite tako, da pomagate drugim.

Podpora


Ne pozabite, da je spletna pomoč vedno na voljo preko drugih lastnikov EGO naprav Skupnost strank EGO.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief