Košarica je zaenkrat prazna :(

Garancijska izjava

Garancijska izjava

Garancijska izjava

Proizvajalec Ego nudi za svoje izdelke 5-letno omejeno garancijo za zunanjo napajalno opremo EGO POWER in prenosno napajanje za osebno, gospodinjsko uporabo.

Proizvajalec Ego nudi 3-letno omejeno garancijo na baterijske vložke in polnilnike EGO POWER in za sisteme za osebno, gospodinjsko uporabo.

Proizvajalec Ego nudi 2-letno/1 letno omejeno garancijo za zunanjo napajalno opremo EGO, za prenosno napajanje, baterije in polnilce za profesionalno in komercialno uporabo.

Za vse informacije v zvezi z garancijskimi zahtevki, se obrnite na: (01) 562 37 00

Model Omejena garancija za osebno uporabo Omejena garancija za profesionalno uporabo
EGO Power + zunanja napajalna oprema in prenosni električni izdelki 5 let 1 leto
EGO Power+ baterije in polnilci 3 leta 1 leto
Razširjena garancija:
Profesionalna orodja: LBX6000 STX3800, HTX6500, BH1001 5 let 2 leti
Profesionalna nahrbtna baterija: BAX1500 3 leta 2 leti
Profesionalni polnilec: CHX5500 3 leta 2 leti
  Garancijski pogoji:
 • Garancijska doba za orodja znaša 24 mesecev z možnostjo podaljšanja na 60 mesecev, garancijska doba za baterije znaša 12 mesecev z možnostjo podaljšanja na 36 mesecev (podaljšanje možno z registracijo izdelka na povezavi) in velja na območju R Slovenije.
 • Za uveljavljanje garancije potrebujete izpolnjeno servisno garancijsko knjižico, račun in dokazila o opravljenih rednih vzdrževalnih servisih pri pooblaščenem serviserju.
 • Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.
 • Garancijska doba prične teči z datumom izročitve blaga kupcu.
 • Za napake, ki jih do konca garancijske dobe ne prijavite pooblaščenemu serviserju garancija ne velja. AS Domžale Moto center d.o.o. se obvezuje, da bo nemoteno dobavljala rezervne dele in servis za proizvod še tri leta po preteku garancijske dobe.
 • Garancija ne velja za potrošni material (akumulator, vžigalne svečice, čistilci zraka in ostali deli, ki se z uporabo obrabijo). Garancija prav tako ne velja za opremo, ki ni serijska.
 • AS Domžale Moto center d.o.o. odloča ali bodo okvarjene dele popravljali ali menjali. Zamenjani deli postanejo last AS Domžale Moto center d.o.o.
 • V kolikor napake ni mogoče odpraviti v roku 45 dni, se AS Domžale Moto center d.o.o. obvezuje, da bo proizvod zamenjal oziroma vrnil vplačani znesek.
 • AS Domžale Moto center d.o.o. ima pravico, da ne prizna garancije, kadar in če: - je na napravi nastala škoda, ker je uporabnik napravo preobremenjeval oziroma jo ni uporabljal v skladu z navodili za uporabo - naprava ni bila redno servisirana, tako kot je to navedeno v navodilih za uporabo - je redno vzdrževanje opravil nepooblaščeni serviser - je naprava kakorkoli spremenjena ali opremljena z neoriginalnimi deli
 • AS Domžale Moto center d.o.o. jamči za lastnosti ali brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku.
 • Ti garancijski pogoji nadomestijo vse prejšnje oblike garancijskih pogojev.


EGO pooblaščeni prodajalci: Klikni tukaj

OMEJENA GARANCIJA

Izdelki EGO jamčijo za napake v materialu ali izdelavi od datuma prvotnega nakupa za veljavno garancijsko obdobje. Okvarjen izdelek se bo brezplačno popravilo ali zamenjalo.

 1. Ta garancija velja samo za izdelke, kupljene pri pooblaščenem prodajalcu EGO in je ni mogoče prenesti. Pooblaščeni prodajalci EGO so navedeni na seznamu na spletni strani proizvajalca, na naslovu http://local.egopowerplus.com/store-locator.
 2. Garancijsko obdobje za obnovljene ali tovarniško certificirane izdelke, ki se uporabljajo za osebno rabo, je 1 leto, za industrijske, profesionalne ali komercialne namene pa 90 dni.
 3. Garancijska doba za dele kot so: rezila, glave, verižne žage, žage, pasovi, strgala, šobe za puhanje in vse druge pripomočke EGO, je za aparate za osebno rabo 90 dni, 30 dni pa za aparate industrijske, profesionalne ali komercialne namene. Garancija velja izključno za namen skritih napak s strani proizvajalca.
 4. Če se izdelek daje v nadaljnjo izposojo, je garancija nična.
 5. V primeru nepooblaščenih posegov v izdelek, nepooblaščenih popravil ali sprememb na aparatu samem, je garancija nična.
 6. Ta garancija zajema samo napake in okvare, ki nastanejo pri običajni uporabi in ne zajema okvar, ki so posledica napačne uporabe, zlorabe (vključno s preobremenitvijo izdelka nad zmogljivostjo in potopitvijo v vodo ali drugo tekočino), nesreče, zanemarjanje ali pomanjkanje pravilne namestitve ter nepravilnega vzdrževanja ali skladiščenja.
 7. Ta garancija ne pokriva obrabe zunanjega premaza, vključno s praskami, vdolbinicami ali kakršno koli korozijo ali razbarvanja zaradi toplotnih vplivov, ali uporabe abrazivnih in kemičnih čistil.

VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE

Za garancijski servis se obrnite na pooblaščeni servis za EGO aparate. Ko zahtevate garancijsko storitev, morate predložiti originalno potrdilo o prodaji. Ko prinesete izdelek v pooblaščeni servisni center, vam lahko servis računa manjši depozit. Ta polog se vam povrne, če se šteje, da je popravilo pokrito z garancijo.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief