Košarica je zaenkrat prazna :(

Večportni 1600W polnilec

Zaloga: 0.00000
CHV1600E

HKRATI LAHKO NAPOLNITE 6 PRENOSNIH BATERIJ EGO   Večportno polnilno ohišje lahko uporabljate neposredno s polnilnikom EGO CHV1600E 1.600 W     Večportni polnilnik, pritrjen na steno za udobje, deluje v povezavi s polnilno postajo CHU6000 in kosilnico Z6. Za uporabo preprosto priključite kabel v polnilno postajo ali neposredno v kosilnico Z6. Zagotavlja vam moč […]

Več informacij
Zaloga: Ne
Cena: 329,00 €

Opis

HKRATI LAHKO

NAPOLNITE 6 PRENOSNIH

BATERIJ EGO

 

Večportno polnilno ohišje lahko uporabljate neposredno s polnilnikom EGO

CHV1600E 1.600 W

 

 

Večportni polnilnik, pritrjen na steno za udobje, deluje v povezavi s polnilno postajo CHU6000 in kosilnico Z6. Za uporabo preprosto priključite kabel v polnilno postajo ali neposredno v kosilnico Z6.

Zagotavlja vam moč za polnjenje do šestih EGO baterij hkrati. Inteligentno upravljanje moči pomeni, da lahko najprej locira baterijo z najnižjo napolnjenostjo, da jo dvigne na enak nivo napolnjenosti kot druge baterije, nato pa jih vse polni z enako hitrostjo. Daleč najhitrejši polnilnik v industriji bo v celoti napolnil 4 x 10 Ah baterije v samo 2 urah – to je 4x hitreje kot pri konkurentih. Sistem aktivnega hladilnega ventilatorja podpira hitro polnjenje brez pregrevanja, pri stenski montaži pa vam polnilnik omogoča, da vaša lopa ali tla v garaži ostanejo urejena, saj odpravlja potrebo po zagonu več polnilnikov hkrati. Od najlažjih 2,5 Ah do največjih 12,0 Ah baterij, napolnite lahko vse baterije EGO Power+. Baterija katere koli velikosti je primerna tako za Z6 ali pa za polnilno postajo, zato se bo čas do polne napolnjenosti razlikoval glede na zmogljivost baterij, ki jih polnite.

 

Tehnične specifikacije

Dobro je vedeti

Ne sosedova trava, od zavisti bodo zeleni vaši sosedje

Obrezovalniki in trimerji EGO Power+ so produkt najnaprednejše tehnologije.

Preberi več

5 razlogov, zakaj izbrati puhalnik za listje EGO Power+

Puhalnike EGO Power+ poganjajo zmogljivi brezkrtačni motorji z visokim izkoristkom

Preberi več

Baterijske kosilnice EGO Power+ spreminjajo pravila

Vsa moč bencina, toda brez hrupa in izpuha

Preberi več

Za čistejšo, tišjo in udobnejšo prihodnost

Brez hrupa, brez izpuha, brez skrbi

Preberi več


Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief