Košarica je zaenkrat prazna :(

Mobilna polnilna postaja KIT

Zaloga: 0.00000
CHU6000-K0004

HKRATI LAHKO NAPOLNITE 6 PRENOSNIH BATERIJ EGO   Polnilni kovček EGO Professional z več priključki lahko hkrati polni katero koli kombinacijo do šestih prenosnih baterij EGO – idealno za profesionalne uporabnike.     Inteligentni sistem za upravljanje energije EGO najprej napolni baterije z najnižjo stopnjo napolnjenosti, nato pa vse baterije enako hitro napolni do polne […]

Več informacij
Zaloga: Ne
Cena: 849,00 €

Opis

HKRATI LAHKO

NAPOLNITE 6 PRENOSNIH

BATERIJ EGO

 

Polnilni kovček EGO Professional z več priključki lahko hkrati polni katero koli kombinacijo do šestih prenosnih baterij EGO – idealno za profesionalne uporabnike.

 

 

Inteligentni sistem za upravljanje energije EGO najprej napolni baterije z najnižjo stopnjo napolnjenosti, nato pa vse baterije enako hitro napolni do polne napolnjenosti. Polnjenje šestih 10-Ah baterij v samo 3 urah v kombinaciji s 1.600-vatnim polnilnikom. Večportno polnilno ohišje lahko uporabljate neposredno s polnilnikom EGO CHV1600E 1.600 W ali s hitrim polnilnikom EGO 550 W v kombinaciji s polnilnim adapterjem EGO ACA1000.

V ohišju za polnjenje je prostor za šest baterij in dodaten del za shranjevanje. Pokrov pomaga pri zaščiti pred vremenskimi vplivi, tako da ste lahko mirni, če se zataknete v nalivu. Polnilna postaja je na kolesih, kar jo naredi izjemno enostavno za premikanje.

Tehnične specifikacije

Dobro je vedeti

Ne sosedova trava, od zavisti bodo zeleni vaši sosedje

Obrezovalniki in trimerji EGO Power+ so produkt najnaprednejše tehnologije.

Preberi več

5 razlogov, zakaj izbrati puhalnik za listje EGO Power+

Puhalnike EGO Power+ poganjajo zmogljivi brezkrtačni motorji z visokim izkoristkom

Preberi več

Baterijske kosilnice EGO Power+ spreminjajo pravila

Vsa moč bencina, toda brez hrupa in izpuha

Preberi več

Za čistejšo, tišjo in udobnejšo prihodnost

Brez hrupa, brez izpuha, brez skrbi

Preberi več


Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief