Košarica je zaenkrat prazna :(

EGO Power+ 107cm Z6 Zero Turn baterijska kosilnica z volanom

Zaloga: 4.00000
ZT4201E-S

RESNIČNO PRELOMNA TEHNOLOGIJA Serija sedežnih kosilnic EGO se za leto 2023 vrača s še eno novostjo v panogi in predstavlja svoj prvi model z volanom Z6 z novo tehnologijo e-Steer™, ki zagotavlja napreden nadzor nad krmiljenjem in večjo zanesljivost. EGO Z6 zagotavlja moč, ki presega konkurenco. Tehnologija Peak Power ™ združuje optimalno moč do šest […]

Več informacij
Zaloga: Da
Cena: 5.999,00 €

Opis

RESNIČNO PRELOMNA TEHNOLOGIJA


Serija sedežnih kosilnic EGO se za leto 2023 vrača s še eno novostjo v panogi in predstavlja svoj prvi model z volanom Z6 z novo tehnologijo e-Steer™, ki zagotavlja napreden nadzor nad krmiljenjem in večjo zanesljivost. EGO Z6 zagotavlja moč, ki presega konkurenco. Tehnologija Peak Power ™ združuje optimalno moč do šest 56-voltnih baterij EGO Arc Lithium™ za resnično izjemno zmogljivost.

 

 

Naš najnovejši model Z6 se upravlja kot avtomobil in hkrati zavija z ničelnim kotom obračanja, z natančnim volanom in najnovejšo digitalno tehnologijo krmiljenja – poleg tega pa je kot prvi na svetu združljiv s platformo baterij kot vsi sedežni modeli EGO. S šestimi 12-Ah baterijami EGO ZTR z enim polnjenjem pokrije do 2,5 hektarja površine, kar je enakovredno moči 22-konjskega bencinskega motorja, a brez emisij. Kombinacijo akumulatorjev lahko prilagodite velikosti trate in svojim željam pri košnji trave. Hitri polnilnik v celoti napolni šest 10-Ah baterij v samo treh urah. Revolucionarna tehnologija EGO e-Steer™ zagotavlja popoln nadzor in natančnost, kar pomeni, da se najnovejši model Z6 upravlja kot avtomobil in hkrati krmili kot kosilnica z ničelnim obračanjem.

 

Nova kosilnica Z6 ZT4200E-S se vozi kot avtomobil in obrača kot kosilnica z ničelnim obračalnim krogom. Inovativen precizen volan zagotavlja, da imate vse upravljalne elemente na dosegu roke za optimalno enostavnost in natančnost. Model Z6 je opremljen z najnovejšo digitalno tehnologijo in tempomatom ter s tremi prilagodljivimi načini vožnje okretnost povzdiguje na višjo raven: Control, Standard in Sport.

 

Povečanje moči za zahtevna opravila še nikoli ni bilo tako enostavno.

Tehnologija Peak Power™ združuje moč dveh ali šestih akumulatorjev EGO 56 V ARC Lithium™ po vaši izbiri in zagotavlja zmogljivost bencinske kosilnice. Priročnost univerzalne združljivosti baterij pomeni, da lahko baterijo uporabite v katerem koli drugem orodju EGO Power+, tako da lahko orodje zamenjate z enim klikom.

 

Tehnične specifikacije

Število rezil 2
ŠIRINA KOŠNJE 107 cm
KRMILJENJE Volan
HITROST 5 – 13 km/h
DVIGOVANJE OHIŠJA Ročno
Višina košnje 25mm – 100mm, 10 nastavitev
FUNKCIJE Mulčenje, zbiranje, stransko praznjenje
ZBIRANJE ZADAJ 230 L
VZMETENJE SEDEŽA Hidravlika
RAVEN HRUPA LpA/LwA 84 dB(A) 96 dB(A)
TEŽA 195 kg
GARANCIJA ZA ZASEBNO UPORABO 5 let
PROFESIONALNA GARANCIJA 1 leto

Nadomestni deli in oprema

53-cm standardno rezilo (stransko praznjenje, mulčenje in zbiranje) za ZT4200E-L – enojno rezilo

53-cm standardno rezilo (stransko praznjenje, mulčenje in zbiranje) za ZT4200E-L – enojno rezilo

Podrobnosti
53-cm visoko rezilo (izboljšano zbiranje) za ZT4200E-L - enojno rezilo

53-cm visoko rezilo (izboljšano zbiranje) za ZT4200E-L - enojno rezilo

Podrobnosti
Priključek za mulčenje za ZT4200E-L

Priključek za mulčenje za ZT4200E-L

Podrobnosti
Komplet za zbiranje za ZT4200E-L

Komplet za zbiranje za ZT4200E-L

Podrobnosti

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief