Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijske kose
Nabor baterijskih kos zasnovanih za varno, udobno uporabo in manj vzdrževanja. Idealno za priložnostne ali redne uporabnike.

Zmogljive baterijske kose, ki so enostavne in udobne za uporabo.

EGO Power+ nabor baterijskih kos prinaša profesionalno brezžično tehnologijo na doseg v katerokoli okolje. Zagotavljajo čisto, tiho in varno izkušnjo ter zmožnost trdega dela tudi v najzahtevnejših pogojih.

V naši ponudbi Power+ lahko izbirate med kompleti izdelkov, ki vključujejo določeno baterijo in polnilnik, ali kot golo orodje, če že imate baterijo in polnilnik EGO. Če ste že lastnik EGO Power+, že veste, da bo vsaka naša baterija ustrezala kateremu koli našemu izdelku, tako da se lahko odločite ali bosta dodatna baterija in polnilnik, ki sta priložena kompletom, koristna za vašo zbirko.

Namensko izdelane za tiste z majhnimi do srednje velikimi vrtovi. Uživajte v dolgih časih delovanja (ti se lahko razlikujejo glede na izbrani model baterijske kose), kar vam zagotavlja dovolj časa za dokončanje tistih delov, ki jih vaša kosilnica morda ne doseže. Z različnimi širinami košnje lahko z lahkoto izberete popolno kosilnico za vaš vrt.

Lahek zagon in nadzor konstantne hitrosti zagotavljata dosledno delovanje. S hitro nastavljivim ročajem, izbiro hitrosti, veliko širino rezanja in delovanjem dvojnih vrvic proizvajajo manj tresljajev bo vaše delo hitrejše. In ker so tišje in lažje, brez emisij in manj tresljajev, jih lahko udobno uporabljate dlje časa.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief