Košarica je zaenkrat prazna :(

Ne sosedova trava, od zavisti bodo zeleni vaši sosedje

Obrezovalniki in trimerji EGO Power+ so produkt najnaprednejše tehnologije.

Pregovor, da je sosedova trava bolj zelena, ne drži (več). Obrezovalniki in trimerji EGO Power+ so produkt najnaprednejše tehnologije, zato je košnja z njimi pravi užitek. Ponašajo se s številnimi funkcijami in dodatki, ki zagotavljajo učinkovitost in natančnost, uporabniku pa nudijo zaščito in udobje pri delu. Vse to brez hrupa, vibracij in emisij!

Zmogljivi motorji in minimalne vibracije

Obrezovalniki in trimerji EGO Power+ so opremljeni z zmogljivimi brezkrtačnimi motorji, ki omogočajo optimalno učinkovitost in daljši čas delovanja, obenem pa se ponašajo z nizko ravnjo vibracij, kar vam bo precej olajšalo delo.  

Prva svetovna tehnologija Line-IQ podjetja EGO pa zagotavlja neprekinjeno delovanje trimerjev, saj samodejni senzorji spremljajo in samodejno podajo dolžino nitke ter ohranjajo optimalen premer.

Tihi in okolju prijazni

Seveda, to je mogoče! Kljub zmogljivim motorjem, ki zagotavljajo učinkovito obrezovanje, obrezovalniki in trimerji EGO Power+ ne povzročajo hrupa. Zaradi delovanja na baterijo pa so tudi okolju prijazni oziroma brez emisij.   

Ena baterija za vse

Trimerje in obrezovalnike EGO Power+ poganja 56-voltna baterija ARC Lithium. Gre za vodilno baterijo na trgu, ki je kompatibilna z vsemi orodji EGO Power+, tudi z orodji iz serije Professional-X. Za koso, kosilnico, verižno žago in puhalnik za listje torej lahko uporabljate enako baterijo, kar ni le praktično, temveč vam bo prihranilo kar nekaj denarja. 

Tehnologiji Powerload in Line-IQ za nemoteno delo

Zdaj lahko urejate svojo zelenico brez motečih prekinitev. Časi, ko ste morali ustaviti delo, da zamenjate nitko, so preteklost.

Revolucionarna tehnologija Powerload podjetja EGO samodejno naloži nitko v glavo trimerja. Nitko le napeljete in pritisnete gumb, vse ostalo naredi orodje. S tehnologijo Powerload so izboljšani modeli ST1400E-ST, ST1401E-ST, ST1510E in ST1511E.

Prva svetovna tehnologija Line-IQ podjetja EGO pa zagotavlja neprekinjeno delovanje trimerjev, saj samodejni senzorji spremljajo in samodejno podajo dolžino nitke ter ohranjajo optimalen premer. S tehnologijama Line-IQ in Powerload se lahko pohvali najbolj inovativen trimer v panogi – ST1610E-T.

Priključek EGO Professional-X Rotocut za večjo natančnost in zaščito

EGO Professional-X Rotocut je nastavek, ki z dvema nasprotno vrtečima se reziloma iz legiranega jekla visoke trdnosti namesto linije povečuje čas delovanja in zmanjšuje vibracije. Ker preprečuje metanje ostankov, je idealen za uporabo na grajenih območjih, kjer je nevarnost poškodb ali škode velika. Z nizkim profilom na menjalniku se lahko loti tudi najtežje dostopnih območij, zato z njegovo pomočjo z lahkoto kosite travo, plevel in mah na betonu, poteh in robnikih.

Obrezovalnik in trimer v enem

Nekateri modeli kos EGO Power+ se lahko uporabljajo kot obrezovalnik ali trimer. Ponašajo se s tristranskim jeklenim rezilom obrezovalnika, ki omogoča obvladovanje katere koli površine. Stikalo za izbiro hitrosti uporabniku omogoča spremenljivo hitrost, dodana varnostna zapora pa skrbi za večjo varnost.

Za domačo in profesionalno rabo 

Trimerji in obrezovalniki EGO Power+ so namenjeni domači in profesionalni rabi. Z različnimi obsegi in hitrostmi rezanja so namreč primerni tako za obrezovanje majhnih vrtov kot tudi večjih in zahtevnejših površin.

Prilagodljivost in udobje 

Da bo delo lažje in predvsem bolj udobno, sta trimerjem in obrezovalnikom dodana enojni naramni ali dvojni ramenski pas. Nekateri modeli pa imajo tudi teleskopsko gred za prilagoditev višini uporabnika.

Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief