Košarica je zaenkrat prazna :(

Najnaprednejša
tehnologija v industriji

Naša patentirana 56V tehnologija ARC Lithium ™ vključuje inovativni dizajn, inteligentno upravljanje porabe energije in revolucionarno tehnologijo hlajenja za neverjetno moč in zmogljivost.

An EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery, powered on.

Št. 1 v baterijski tehnologiji

Na podlagi moči, zmogljivosti, trajnosti in vrednosti je platforma EGO ocenjena kot številka 1 na podlagi mnenj uporabnikov in strokovnjakov.

An EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery, powered on.
Inovativni dizajn daje EGO POWER + baterijam prednost pred konkurenco
Naša patentirana tehnologija naredi EGO POWER + litij-ionsko baterijo najbolj napredno v industriji.
EGO Power+ 56V ARC Lithium™ Ion battery schematic
Odporna zasnova
Naša zasnova je zapečatena in odporna na udarce, kar varuje baterijo pred padci in elementi. To zagotavlja najvišjo raven zmogljivosti in trajnosti.
Inteligentno upravljanje porabe
Inteligentno upravljanje porabe energije - naša tehnologija spremlja in optimizira vsako posamezno baterijsko celico, da maksimira moč, zmogljivost in čas delovanja.
Prednost 3P
EGO je edini visokonapetostni baterijski sistem, ki uporablja tretjo vzporedno vrsto celic. Ta inovativna zasnova "3P" enakomerno razporeja energijo po vrstah, tako da naša baterija prenese tudi najbolj zahtevne pogoje - in zagotavlja boljše delovanje.
Keep-Cool tehnologija celic
Vsaka celica baterije EGO POWER + je obdana z revolucionarnim materialom za spreminjanje faze, ki odstranjuje toploto. V povezavi z našo patentirano zasnovo ARC Lithium ™ to preprečuje pregrevanje baterije in daljše delovanje vaše opreme pri polni moči.

Boljša tehnologija prinaša neverjetno moč

VSE BATERIJE NAPAJAJO VSA ORODJA

Z ugodnostjo univerzalne združljivosti baterij lahko uporabite baterijo poljubne velikosti za katero koli orodje iz linije EGO POWER +.

Najboljša garancija v panogi

EGO ponuja najnaprednejšo tehnologijo baterij, ki zagotavlja ali presega moč bencina - vse to brez hlapo, hrupa in dima.

Moč in zmogljivost bencina

Patentirana tehnologija EGO maksimira moč in čas delovanja. Vodilni časi polnjenja v industriji vas vrnejo na delo v samo 25 minutah.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief