Košarica je zaenkrat prazna :(

Za čistejšo, tišjo in udobnejšo prihodnost

Brez hrupa, brez izpuha, brez skrbi

Z vstopom znamke EGO Power+ na evropske trge se je začela tiha revolucija, ki bo oblikovala prihodnost našega vrtnarjenja in urejanja okolice. Baterijsko orodje in vrtni stroji EGO namreč po moči in zmogljivosti prav nič ne zaostajajo za bencinskimi, njihova uporaba pa je neprimerljivo enostavnejša in udobnejša.

Svetovna senzacija

EGO Power+ je razmeroma nova znamka, nastala je v ZDA, toda s svojo revolucionarno baterijsko tehnologijo je kmalu postala svetovna senzacija. Neverjetno zmogljiva orodja in stroji EGO od leta 2014 navdušujejo tudi uporabnike po Evropi in z naših zelenic in vrtov počasi, toda zanesljivo izpodrinjajo tradicionalno orodje in stroje z bencinskim motorjem.

Izjemne karakteristike naprav EGO so sprožile svojevrsten fenomen: na spletu lahko najdete na stotine video prikazov uporabe, pričevanj, priporočil in drugih prispevkov, ki jih ustvarjajo ponosni lastniki vrtnih strojev EGO.

Številka ena v baterijski tehnologiji

Uspeh znamke EGO Power+ sloni na najnaprednejši baterijski tehnologiji. Vse njihove naprave poganja vodilna baterija na trgu, 56V Arc Lithium, ki zagotavlja moč enako bencinskemu orodju, a brez slabosti le-tega. Na voljo je v različnih velikostih oziroma različnih kapacitet; od 2,5 Ah do 12 Ah. Toda vse so kompatibilne z vsemi napravami EGO. Na ta način lahko veliko prihranite, saj za kosilnico, koso, verižno žago in puhalnik za listje potrebujete samo eno baterijo.

Brez hrupa, brez izpuha, brez skrbi

EGO Power+ je dosegel, kar se je še pred nekaj leti zdelo nemogoče: njihove baterijske kosilnice in druge naprave so po moči in zmogljivosti enakovredne bencinskim napravam, ob tem pa uporabnika nagradijo z neverjetnim udobjem.

Pritisk na gumb in že lahko kosite, žagate, obrezujete in oblikujete živo mejo … In to brez oglušujočega hrupa bencinskega motorja in brez škodljivega izpuha. Baterijska orodja povzročajo manj vibracij, zato je delo z njimi manj utrudljivo. Ko ga ne potrebujete, pa ga zložite in pospravite tako, da zavzema čim manj prostora. Nič menjave svečk in olja, brez pripravljanja mešanice in brez posod za hrambo goriva v domači garaži.

Kupite napravo EGO in posadite drevo

Eden najbolj perečih problemov človeštva je onesnaženost zraka, ki vsako leto zahteva več milijonov predčasnih smrti. Prehod na baterijsko orodje zato pomeni velik korak v pravo smer, saj bencinsko orodje doprinese kar lep delež emisij.

Z nakupom orodja EGO pa boste prispevali tudi k pogozdovanju degradiranih območij, saj so se pri EGO Power+ zavezali, da za vsako prodano orodje posadijo drevo.

Ne zaupate plačanim reklamam? Prisluhnite uporabnikom

Izjemne karakteristike naprav EGO so sprožile svojevrsten fenomen: na spletu lahko najdete na stotine video prikazov uporabe, pričevanj, priporočil in drugih prispevkov, ki jih ustvarjajo ponosni lastniki vrtnih strojev EGO. Ti prispevki nastajajo spontano, preprosto iz navdušenja. Uporabite #powerbeyondbelief in se prepričajte sami.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief