Košarica je zaenkrat prazna :(

5 razlogov, zakaj izbrati puhalnik za listje EGO Power+

Puhalnike EGO Power+ poganjajo zmogljivi brezkrtačni motorji z visokim izkoristkom

Ali tudi vi zavijete z očmi, ko je čas za spomladansko čiščenje okolice hiše? Opremite se z učinkovitimi pomočniki, ki bodo delo opravili namesto vas! Zmogljivi akumulatorski puhalniki EGO Power+ so učinkoviti, tihi ter prijazni do uporabnika in okolja.

Močni in zmogljivi, kot bencinski

Puhalnike EGO Power+ poganjajo zmogljivi brezkrtačni motorji z visokim izkoristkom, opremljeni pa so s tehniko turbinskega ventilatorja, kar zagotavlja neverjetno hitrost (tudi več kot 320 km/h), več moči in daljši čas delovanja. Cev velikega premera omogoča največji pretok zraka in s tem lažje delo.

Puhalnike EGO Power+ poganja 56-voltna baterija ARC Lithium. Gre za vodilno baterijo na trgu, ki je združljiva z vsemi orodji in polnilci EGO Power+

Manj hrupa in vibracij ter nič izpustov  

Vsakodnevna izpostavljenost hrupnim bencinskim orodjem lahko povzroči povečan stres, izgubo sluha in tinitus – stalni občutek zvonjenja v ušesih. Z izbiro akumulatorskega puhalnika EGO Power+ se boste tem težavam izognili. Naši puhalniki ne povzročajo hrupa ter delujejo z nizkimi ravnmi vibracij – pogosto pod 2,5 m/s2 in precej pod mejno vrednostjo izpostavljenosti (EAV). Poleg naštetega tudi ne obremenjujejo okolja z izpusti. 

Prilagodljiva hitrost za lažje obvladovanje

Puhalniki EGO Power+ so zasnovani tako, da lahko njihovo hitrost prilagajate delu, ki ga opravljate. Kadar čistite občutljiva območja, uporabite nizke hitrosti in majhen pretok zraka, visoke hitrosti in večji pretok zraka pa vam bodo prišle še kako prav pri čiščenju mokrega listja in težjih predmetov.

Nahrbtni puhalnik za udobje pri čiščenju večjih območij

Nahrbtni puhalniki EGO Power+ se lahko pohvalijo z inteligentnimi funkcijami, ki zahtevne naloge spremenijo v prijetna opravila. Funckija Boost s svojo močjo odpihne mokro listje, smeti in celo kamne ter je primerna tudi za čiščenje večjih površin. Ergonomsko oblikovani nahrbtniki pa enakomerno razporedijo težo orodja in na ta način zagotavljajo udobje pri delu.   

Nahrbtni puhalnik LBP8000E se ponaša tudi s tehnologijo Peak Power, ki z združitvijo moči dveh baterij EGO Power+ zagotavlja največjo moč in čas delovanja, kar omogoča hitrejše čiščenje. Zasnovan je z izboljšanim uporabniškim vmesnikom, nadzornim sistemom ter novejšim in še zmogljivejšim brezkrtačnim motorjem.  

Ena baterija za vse

Puhalnike EGO Power+ poganja 56-voltna baterija ARC Lithium. Gre za vodilno baterijo na trgu, ki je združljiva z vsemi orodji in polnilci EGO Power+. Ta univerzalna združljivost baterij vam omogoča, da uporabite baterijo poljubne velikosti za katero koli orodje iz linije EGO POWER+. To ni samo praktično, temveč vam bo prihranilo kar nekaj denarja.   

Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief