Košarica je zaenkrat prazna :(

Baterijske kosilnice EGO Power+ spreminjajo pravila

Vsa moč bencina, toda brez hrupa in izpuha

Še nekaj let nazaj se je zdelo nepredstavljivo, da bi baterijske kosilnice lahko povsem izpodrinile bencinske. Razlog je jasen: kosilnice potrebujejo veliko moči, ki pa je proizvajalci niso znali shraniti v dovolj majhno baterijo. EGO Power+ je s svojo najnaprednejšo baterijsko tehnologijo vse spremenil.

Vsa moč bencina, toda brez hrupa in izpuha

Kosilnice EGO se po zmogljivosti in moči enakovredno kosajo z bencinskimi kosilnicami, toda košnja z njimi je zelo drugačna. Baterijske kosilnice so neprimerljivo tišje od bencinskih, ne proizvajajo smrdljivega in škodljivega izpuha. Košnja z njimi pa je prijetnejša tudi zato, ker proizvajajo manj vibracij.

Vse kosilnice EGO so tehnološko napredne in vsestransko uporabne. Na voljo so vam različni modeli, ki so posebej prilagojeni različnim potrebam.

Pritisk na gumb in že lahko začnete kositi

Tudi najboljša bencinska kosilnica je včasih muhasta in ne vžge takoj, če vestno ne skrbimo za njeno vzdrževanje. Pri baterijskih kosilnicah EGO teh težav ni. Ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in za zagon zadošča pritisk na gumb. Vsi modeli kosilnic EGO se zložijo, da v garaži zavzamejo manj prostora.

Z enim polnjenjem do 1000 kvadratnih metrov

Baterijske  kosilnice EGO nudijo revolucionarno moč, enako ali boljšo premium bencinskim kosilnicam. Njihova uporaba je izredno preprosta, so odlično vodljive, omogočajo prilagajanje višine reza in mulčenje, nudijo možnost stranskega in zadnjega izmeta trave ali zbiranje v koš … Skratka, znajo praktično vse, kar znajo bencinske. A tudi zmogljivost več ni problem, saj lahko z enim samim polnjenjem baterije pokosite zares velike površine: kosilnica s širino rezila 52 cm in 7 Ah baterijo tudi do 1000 kvadratnih metrov.

Ena baterija za vse naprave EGO

EGO Power+ pa niso samo kosilnice, v njihovem programu so tudi ostala vrtna orodja in stroji, kot so puhalniki za listje, baterijske kose, škarje za živo mejo in druga. Najlepše pri tem pa je, da vam ni potrebno kupiti baterije za vsako orodje EGO, saj so vsa kompatibilna z vsemi baterijami EGO.

Poiščite baterijsko kosilnico EGO po svoji meri

Vse kosilnice EGO so tehnološko napredne in vsestransko uporabne. Na voljo so vam različni modeli, ki so posebej prilagojeni različnim potrebam. Ožji modeli s širino reza 42 centimetrov so primerni za manjše vrtove, še posebej, če boste kosili ožje predele ali prehode. Če je vaša parcela na klancu, obvezno izberite katerega izmed modelov s samostojnim pogonom. In če ste lastnik prostorne trate, vam bo gotovo najbolje služila kosilnica s širino reza 52 centimetrov (in samostojnim pogonom).

Oglejte si ponudbo in izberite pravi model zase.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief