Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijski škarje za živo mejo
Lahka, a zmogljiva paleta baterijskih škarij za živo mejo, ki vam zagotavlja udobje in nadzor, ki ga potrebujete za popoln zaključek. Boljei za okolje in idealne za vse domače uporabnike.

ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO, KI SO ODLIČNE IN ENOSTAVNE ZA UPORABO IN ZA OPRAVILA, KI TRAJAJO DLJE ČASA.

Baterijske škarje za živo mejo EGO Professional so uravnotežene, natančne in zmogljive, a uporabniku prijazne in z več funkcijami, zaradi katerih je delovanje varnejše, udobnejše in učinkovitejše.

Imajo varnostno zaščito za rezilo in električno zavoro, ki prekine moč, takoj ko spustite gumb. Z nizkimi vibracijami, nizkim hrupom in ničnimi emisijami se boste počutili dovolj udobno, da boste nadaljevali, dokler delo ne bo opravljeno.

Njihova velika rezalna zmogljivost in diamantno brušena laserska rezila vam pomagajo pri hitrejšem in učinkovitejšem obrezovanju žive meje. Enkratno polnjenje baterije ARC Lithium™ ima impresiven čas delovanja – presenečeni boste, koliko žive meje lahko uredite.

Baterijske škarje za živo mejo EGO premikajo meje baterijske tehnologije z močjo in zmogljivostjo, ki presegata enakovredne bencinske motorje, s čimer delo brez bencina dvignejo na povsem novo raven in zagotavljajo visoko produktivnost.

Vse baterijske škarje za živo mejo iz serije Power+ so zasnovane tako, da trajajo dlje, zato boste ugotovili, da je čas vzdrževanja in strošek servisiranja zmanjšan na minimum.

EGO Professional škarje za živo mejo so zasnovane tako, da zagotavljajo največjo moč baterije, ki presega zmogljivost bencina.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief