Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijski puhalniki
Kompaktni, a zmogljivi puhalniki za listje, zasnovani za varno in udobno uporabo z manj vzdrževanja. Boljši za okolje in idealeni za vse uporabnike.

KOMPAKTNI IN ZMOGLJIVI PUHALNIKI ZA LISTJE

Paleta baterijskih puhalnikov za listje EGO Professional je enostavna za uporabo in shranjevanje, hkrati pa delujejo tako dobro kot bencinski puhalniki profesionalnega razreda. Narejeni, da trajajo, zagotavljajo čisto, tiho in varno izkušnjo.

Vsak je bil zasnovana za trdo delo, tudi v zahtevnih pogojih. Poganja jih visoko učinkovit brezkrtačni motor z jet turbinsko tehnologijo in sama cej je velikega premera, ki zagotavlja maksimalni pretok zraka.

Visoko učinkovit motor deluje dlje in z manj vibracijami. In ker so tudi tišji in lažji, brez emisij in manj tresljajev, imate samozavest, da lahko nadaljujete, dokler delo ni opravljeno.

Poleg tega naše brezžične puhalnike listja napaja naša baterija ARC Lithium™, tako da brez težav sledijo vašemu tempu, saj se ponašajo z impresivnimi časi delovanja. Dejansko ima naša baterija moč in zmogljivost, ki presega enakovredne bencinske motorje.

Funkcija za spremembo hitrosti je standardna pri puhalnikih listja Professional. Tako imate nadzor, tudi ko je v načinu turbo boost, ki je neverjetno zmogljiv in omogoča čiščenje težjih predmetov praktično brez napora.

Vsi baterijski puhalniki za listje iz serije Professional so zasnovani tako, da trajajo dlje, zato je čas vzdrževanja in strošek servisiranja minimalen. Vsa baterijska orodja v ponudbi Power+ so združljiva s katero koli ročno baterijo, kar ponuja izjemno prilagodljivost za dokončanje katerega koli dela, velikega ali majhnega.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief