Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijske žage
Zmogljive, a uporabniku prijazne baterijske motorne žage, zasnovane za varno in udobno uporabo z manj vzdrževanja. Idealne za sodobne vrtnarje in boljše za okolje.

Motorne žage, ki postavljajo varnost in udobje na prvo mesto

Serija akumulatorskih verižnih žag EGO Professional je zasnovana za opravljanje najtežjih del z minimalnimi napori. Z robustnimi varnostnimi funkcijami in izjemnimi časi delovanja so odlične za ljudi z večjimi vrtovi ali posestmi ter za specialiste, ki urejajo okolice.

Varnostne funkcije serije akumulatorskih verižnih žag vključujejo povratni udarec verige in električno zavoro, ki vas ščitita med žaganjem. Te motorne žage proizvajajo tudi nižje ravni hrupa, manj tresljajev in ničelne emisije, kar pomeni, da lahko udobno delate, kadarkoli je potrebno.

Naše akumulatorske motorne žage imajo tudi impresivne čase delovanja – presenečeni boste, koliko lahko odrežete z enim samim polnjenjem. Vse akumulatorske verižne žage v ponudbi Professional so zasnovane tako, da trajajo dlje, zato so čas vzdrževanja in stroški servisiranja minimalni.

Napenjanje verige brez orodja poenostavi nastavitev, funkcija samodejnega mazanja pa omogoča, da se veriga ves čas prosto giblje. Nivo olja je enostavno preveriti skozi okence za pregled olja.

Orodja EGO Professional so zasnovana za zagotavljanje največje moči akumulatorja, ki prekaša bencin. Vsa brezžična orodja v tem obsegu so združljiva s številnimi baterijskimi možnostmi, vključno z baterijskimi nahrbtniki, ki lahko z enim polnjenjem delujejo ves dan.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief