Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterije in polnilci
Od najmanjše do največje, ko se poveča baterija, se povečata tudi zmogljivost in čas delovanja. Vse je zasnovano za najboljšo zaščito pred vročino in je zasnovano tako, da ustreza vsem našim orodjem. Vse to v spremstvu najhitrejšega baterijskega polnilnika na trgu.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST BATERIJE ZA VELIKA IN MAJHNA DELA

Naša tehnologija ARC Lithium™ 56v zagotavlja največjo moč baterije, ki prekaša bencin. Baterije so zamenljive v celotni brezžični seriji EGO, vključno s ponudbo Professional – obstaja baterija za vsako orodje in vsako delo.

Ko se baterije povečujejo, se povečujeta tudi zmogljivost in čas delovanja. Vsaka je bila zasnovana za optimalno delovanje in zagotavlja več uporabne moči kot katera koli druga ročna baterija.

Naše brezžične baterije zagotavljajo največjo energijsko zmogljivost v industriji v prenosni ročni bateriji. Z vrsto razpoložljivih velikosti baterij zagotavljajo moč, ki jo potrebujete za vsako nalogo, in jih je mogoče popolnoma napolniti hitreje z našim inteligentnim sistemom polnjenja.

Njegova inovativna zasnova je tudi čistejša in tišja – varnejša za okolje in uporabnika, brez emisij in manj tresljajev. Ena baterija je primerna za vsa orodja v naši ponudbi Professional – preprosto jo pritrdite na brezžično orodje EGO, ki ga potrebujete, in se lotite dela. Naše baterije je mogoče namestiti tudi na pas ali hrbtni pas za lažje delo.

PROFESIONALNA BATERIJA ZA NAHRBTNIK

Naši pasovi za nahrbtnike in etuiji za baterije so zasnovani tako, da vam bodo udobni dlje časa. Podloženi udobni trakovi pomagajo enakomerno porazdeliti težo za lažjo izkušnjo in vam pomagajo, da delate, dokler delo ni končano.

Ker je treba nekatera dela opraviti v ekstremnih pogojih, smo poskrbeli, da je profesionalni pas za nahrbtnik dovolj trden. Zdrži najmočnejše nalive in še vedno poganja orodje. Poleg tega je njegovo izjemno robustno ohišje zasnovano tako, da prenese veliko udarcev.

Naš profesionalni pas za nahrbtnik vam omogoča udobno in združljivo izkušnjo, saj naši bateriji omogoča izhodno moč in daljši čas delovanja, potreben za zahtevnejša dela. Pravzaprav prekaša številne bencinske izdelke, ki so trenutno v uporabi. Vse brez hrupa, emisij in vibracij.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief