Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijske žage
Zmogljive, a uporabniku prijazne baterijske motorne žage, zasnovane za varno in udobno uporabo z manj vzdrževanja. Idealne za sodobne vrtnarje in boljše za okolje.

Motorne žage, ki postavljajo varnost in udobje na prvo mesto

Dobrodošli v ponudbi baterijskih žag EGO Power+. Zasnovane za spopadanje z najtežjimi opravili z minimalnim naporom. Opremljene so z robustno varnostjo in drugimi premišljenimi funkcijami, zaradi česar je brezžična tehnologija profesionalne kakovosti na dosegu vsakega uporabnika.

Nša ponudba baterijskih žag Power+ ima močno hitrost verige in izbiro dolžin rezila za brezhibno ravnanje z vejami in srednje velikimi poleni. Ker so bile te verižne žage zasnovane za manj težka žaganja, so kot nalašč za gosto vegetacijo, obrezovanje sadnega drevja ali sekanje polen za drva.

Veliko smo vlagali v raziskave in razvoj in vemo, kako pomembno je zagotoviti ne le trpežno orodje, ampak tudi tako, ki je udobno za uporabo. Brez baterij tehtajo te verižne žage manj kot 4 kg, in če so opremljene z baterijo 2,5 Ah, ki je priložena v kompletu izdelka (CS1401E), tehta skromnih 5 kg.

Napenjanje verige brez orodja omogoča enostavno prilagajanje, medtem ko funkcija samodejnega mazanja zagotavlja, da se veriga ves čas prosto giblje – ima tudi priročno okence za pregled olja, tako da boste vedeli kdaj je potrebno olje dotočiti.

Naše baterijske motorne žage imajo impresiven čas delovanja – presenečeni boste, koliko lahko požagate z enim polnjenjem. Vse baterijske verižne žage v ponudbi Power+ so zasnovane tako, da trajajo dlje, zato so čas vzdrževanja in stroški servisiranja minimalni.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief