Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijske škarje za živo mejo
Lahka, a zmogljiva paleta baterijskih škarij za živo mejo, ki vam zagotavlja udobje in nadzor, ki ga potrebujete za popoln zaključek. Boljei za okolje in idealne za vse domače uporabnike.

Baterijske škarje za živo mejo za domačo uporabo

Baterijske škarje za živo mejo EGO Power+ so uravnotežene, natančne in zmogljive, a uporabniku prijazne in z več funkcijami, zaradi katerih je delovanje varnejše in udobnejše.

Imajo varnostno zaščito za rezilo in električno zavoro, ki prekine moč, ko spustite gumb. Z nizkimi vibracijami, nizkim hrupom in ničnimi emisijami se boste počutili dovolj udobno, da boste nadaljevali, dokler delo ne bo opravljeno.

Njihova velika rezalna zmogljivost in diamantno brušena laserska rezila vam pomagajo pri hitrejšem in učinkovitejšem obrezovanju žive meje. Enkratno polnjenje baterije ARC Lithium™ ima impresiven čas delovanja – presenečeni boste, koliko žive meje lahko uredite.

Baterijske škarje za živo mejo EGO premikajo meje baterijske tehnologije z močjo in zmogljivostjo, ki presegata enakovredne bencinske motorje, s čimer delo brez bencina dvignejo na povsem novo raven in zagotavljajo visoko produktivnost.

Vse baterijske škarje za živo mejo iz serije Power+ so zasnovane tako, da trajajo dlje, zato boste ugotovili, da je čas vzdrževanja in strošek servisiranja zmanjšan na minimum.

EGO Power+ škarje za živo mejo so zasnovane tako, da zagotavljajo največjo moč baterije, ki presega zmogljivost bencina. Vsa baterijska orodja Power+ v tej ponudbi so združljiva z vsemi EGO Power+ baterijami, kar ponuja vrhunsko prilagodljivost za izvedbo kakršnih koli opravil.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief