Košarica je zaenkrat prazna :(
EGO Power+ Blowers
Baterijske kosilnice
Nizki stroški delovanja, nič emisij in bistveno tišje od bencinskih kosilnic. EGO paleta baterijskih kosilnic za domačo uporabo ponuja neverjetno zmogljivost mulčenja in zbiranja. Za ustvarjanje črtaste zelenice lahko pritrdite tudi zadnji valj.

Baterijske kosilnice, ki so nekaj več

Paleta baterijskih kosilnic EGO Power+ ponuja čisto, tiho in varno delo s funkcijami, ki skrajšajo čas in trud, ki sta potrebna za košnjo vaše trate – navsezadnje obstajajo boljše stvari, ki jih lahko počnete v nedeljo zjutraj.

Naš izbor kosilnic Power+ je kot nalašč za tiste z majhnimi do srednje velikimi vrtovi. Zaradi manjše širine košnje še vedno zagotavljajo več kot dovolj pokritosti za dokončanje vaše celotne zelenice in pomenijo, da so dovolj okretne, da se približajo drevesom, grmovju in drugim oviram, ki lahko običajno predstavljajo težave pri košnji trave. Odvisno od tega, kateri komplet kosilnice boste kupili, bo odvisno koliko površine boste lahko kosili z enim polnjenjem. V tem obsegu imamo tudi izbiro med potisnimi kosilnicami in samohodnimi kosilnicami, ki zagotavljajo večjo prilagodljivost v vašem vrtnem okolju.

Ko kupite kosilnico iz serije Power+ za domačo uporabo, vam zagotovimo 5-letno garancijo za orodje ali 1-letno garancijo, če orodje uporabljate za profesionalno uporabo. Garancijo lahko uveljavljate, ko izdelek registrirate v 30 dneh od nakupa.

Vse akumulatorske kosilnice EGO so bistveno tišje od tradicionalnih alternativ na bencinski pogon. Nimajo emisij in proizvajajo manj tresljajev kot bencinske kosilnice, zato so boljše za okolje in udobnejše za uporabo. Če ste v stiski s časom in se zgodi, da morate trato pokositi zvečer ali pa raje kosite pri nižjih temperaturah, vas bodo vodili sprednji LED žarometi.

Naše kosilnice, ki delujejo na baterije in so izdelane za trajnost, so zasnovane tako, da skrajšajo čas vzdrževanja in zmanjšajo stroške servisa na minimum. Prav tako se zložijo za priročno shranjevanje.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief