Košarica je zaenkrat prazna :(
Izberite pravo baterijsko orodje
Paleta baterijski orodij EGO zagotavlja pravo ravnovesje moči in uporabnosti za domače, profesionalne in specializirane uporabnike.

Naša edinstvena tehnologija Arc litijevih baterij v kombinaciji z najboljšo ergonomsko zasnovo v svojem razredu zagotavlja izjemne zmogljivosti z največjo močjo in učinkovitostjo, namenjenimi delu na prostem.

Katera linija orodji je primerna za vas?

Ustvarili smo 3 linije izdelkov, tako da lahko izberete pravo orodje in baterijo za vsako delo za optimalno razmerje med močjo in težo za vsako nalogo.

EGO baterijsko vrtno orodje je primerno za domačo in komercialno uporabo. Orodja so robustna, trpežna in enostavna za uporabo in zato, ker vse napaja ista 56-voltna litijeva baterija, delujejo dolgo in zanesljivo. Vsa orodja so varnejša in udobnejša za uporabo, zahvaljujoč svoji intuitivni ergonomski zasnovi, manj vibracijam, tišjem delovanju in nič emisijam.

Nekateri modeli imajo morda več funkcij, kot jih potrebujete, ali pa so večji ali zmogljivejši od vaših zahtev. Paleta baterijskih vrtnih orodij Power+ je bila zasnovana za uporabo v majhnih in srednje velikih vrtovih. So odlična izbira za priložnostne in baterijsko navdušene uporabnike ter so izjemno priročna in sposobna orodja, ki vam lahko pomagajo pri raznovrstnih opravilih.

Če ima vaš dom veliko zemljišče, imate večjo parcelo ali ste poklicni vrtnar, bi imeli veliko korist od baterijskih vrtnih orodij s posebnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale narediti več v krajšem času in ki podpirajo podaljšano delovanje za še več udobja in varnosti. Vse to boste verjetno našli v naši profesionalni ponudbi, ki je zasnovana za vsakodnevno uporabo.

Naše baterijsko vrtno orodje je odlična izbira tudi za obsežnejše operacije, kot so večje delavske ali vrtnarske ekipe, ki delajo za lokalne ustanove, izobraževalne ustanove ter lastnike stanovanjskih in poslovnih zemljišč. Naša ponudba Professional-X vključuje najbolj robustno in delovno baterijsko vrtno orodje, ki je na voljo. Zasnovano za delo ves dan, vsak dan.

Baterijska orodja EGO Professional-X potrebujejo manj vzdrževanja kot tradicionalne bencinske alternative, njihova ergonomska zasnova pa omogoča udobno uporabo dalj časa, kar je odlično za produktivnost in pomaga pri varovanju zdravja in dobrega počutja zaposlenih. Z manj vibracijami, tišjim delovanjem in ničnimi emisijami vam pomagajo tudi pri doseganju vaših trajnostnih in okoljskih ciljev.

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief