Košarica je zaenkrat prazna :(

POLITIKA ZASEBNOSTI

IZJAVA O ZASEBNOSTI

1. KATERE PODATKE ZBIRAMO

Medtem ko opravljate nakupe v naši spletni trgovini se med postopkom nakupovanja zberejo vaši osebni podatki, ki nam jih posredujete, kot so npr. Vaše ime in priimek, naslov in elektronski naslov.

Ko brskate po naši spletni trgovini, samodejno prejmemo tudi naslov vašega internetnega protokola (IP) vašega računalnika, kar nam posreduje informacije o vašem brskalniku in operacijskem sistemu.

Z vašim posebnim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-pošto o naši trgovini, novih izdelkih in drugih posodobitvah.

2. SOGLASJE O ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV

Kako podam soglasje?

Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, preverite svojo kreditno kartico, oddate naročilo, poskrbite za dostavo ali vrnete nakup, vas opozorimo, da soglašate z našim zbiranjem in uporabo le iz določenega razloga.

Če bomo za vaše osebne podatke zaprosili iz kakega drugega razloga, kot je trženje, vas bomo bodisi neposredno zaprosili za vaše izraženo soglasje ali vam ponudili priložnost, da ne soglašate.

Kako umaknem svoje soglasje?

Če se po prijavi odločite za umik soglasja, lahko kadar koli prekličete svoje soglasje, da vas lahko kontaktiramo za nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, tako da nas kontaktirate na naslovu:

info@ascenter.si

3. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

V primeru obveznosti, ki nam jih odreja zakon, ali v primeru, če kršite naše pogoje storitev, imamo pravico do razkritja in posredovanja vaših osebnih podatkov ustreznim organom pregona.

4. STORITVE TRETJIH OSEB

Na splošno bodo tretji ponudniki, ki jih uporabljamo preko naše spletne trgovine, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke le v obsegu, ki je potreben za izvajanje storitev, ki nam jih zagotavljajo.

Vendar pa imajo nekateri ponudniki storitev tretjih strank, kot so plačilni prehodi in drugi obdelovalci plačilnih transakcij, lastne politike zasebnosti v zvezi s podatki, katere jim jih moramo posredovati za vaše transakcije, povezane z nakupi.

Za te ponudnike priporočamo, da preberete njihove pravilnike o zasebnosti, da boste lahko razumeli, kako bodo ti ponudniki ravnali z vašimi osebnimi podatki.

Nekateri ponudniki imajo sedeže v drugih državah, kjer velja drugačna zakonodaja. Če se odločite za takšnega ponudnika storitev, se morate zavedati, da za vaše podatke velja zakonodaja države, kjer ima ponudnik svoje operativne prostore.

Primer: če se vaša transakcija obdela s plačilnim prehodom, ki se nahaja v Združenih državah Amerike, potem lahko vaši osebni podatki, ki se uporabljajo pri dokončanju transakcije, razkrijejo po zakonodaji ZDA.

Ko zapustite spletno mesto naše trgovine ali se preusmerite na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ta pravilnik o varstvu zasebnosti in pogoji storitev našega spletnega mesta ne veljajo več.

Pri zbiranju podatkov in / ali prikazovanju oglasov bomo lahko uporabili tretja oglaševalska podjetja pri obisku našega spletnega mesta. Ta podjetja lahko uporabljajo vaše podatke (razen vašega imena, naslova, elektronskega naslova ali telefonske številke) o vaših obiskih tega in drugih spletnih mest, da bi zagotovili oglase o izdelkih in storitvah, ki vas zanimajo. Če želite več informacij o tej praksi in vedeti, kako ta podjetja ne bodo mogla uporabljati teh informacij, obiščite http://networkadvertising.org/.

Ko kliknete na povezave v naši trgovini, vas bodo morda usmerile stran od naše strani. Za prakse zasebnosti drugih spletnih mest naše podjetje NE ODGOVARJA, zato vas napropamo, da preberete njihove izjave o zasebnosti.

5. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Za zaščito vaših osebnih podatkov se držimo ustreznih varnostnih ukrepov, da zagotovimo, da vaši podatki ne bi bili neprimerno izgubljeni, zlorabljeni, dostopni, razkriti, spremenjeni ali uničeni.

Če nam posredujete podatke o svoji kreditni kartici, se podatki šifrirajo s tehnologijo varne plasti vtičnic (SSL) in shranijo s šifriranjem AES-256. Čeprav noben način prenosa po internetu ali elektronskem shranjevanju ni stoodstotno varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS in uvedemo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

6. PIŠKOTKI

Tu je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo, vi pa lahko izberete, ali želite piškotke izključiti ali ne.

PHPSESSID, pll_language, wordpress*, wp-*

wordpress*, wp*, required for Wordpress CMS.

PHPSESSID, unique token, sessional

pll_language, flag for choosen language.

7. DOVOLJENA STAROST

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste v svoji državi ali kraju stalnega prebivališča vsaj polnoletni in ste nam dali soglasje, da dovolite uporabo tega spletnega mesta kateremu koli od vaših mladoletnih vzdrževanih članov.

8. PRAVICA DO SPREMEB POLITIKE ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo obstoječo politiko zasebnosti, zato jo pogosto pregledujte. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo v tem pravilniku spremenili vsebinske spremembe, vas bomo tukaj obvestili, da je prišlo do posodobitev, tako da se zavedate, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi okoliščinami.

VPRAŠANJA IN DRUGE INFORMACIJE

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, vložiti pritožbo ali preprosto želite več informacij, se obrnite na:

info@ascenter.si

Naše stranke rade pokažejo svoj EGO

Uporabi #powerbeyondbelief